• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۴۱۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

ایران بیش از گذشته از حزب‌الله حمایت می‌کند 

رئیس قوه قضاییه گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران بیش از گذشته از جریان مقاومت و به طور خاص از حزب‌الله لبنان حمایت می‌کند؛ دشمنان بدانند که مکتب مقاومت و جهاد، با ترور‌ها و سنگرشکن‌ها و جنگنده‌های کذایی از بین نمی‌رود.

ایران بیش از گذشته از حزب‌الله حمایت می‌کند 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۹ مهر) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، ضمن اشاره به شهادت مجاهد کبیر و پرچمدار مقاومت، دبیرکل حزب‌الله لبنان، سید حسن نصرالله، به دست جنایتکار رژیم صهیونی اظهار کرد: سید حسن نصرالله بیش از ۳۰ سال، بدون وقفه، در راه خدا و در برابر بدترین و رذل‌ترین دشمنان اسلام و بشریت جهاد مخلصانه کرد. سید حسن همچون حاج قاسم، دانش‌آموخته ممتاز مکتب اسلام ناب بود که با راهنمایی و ارشادات حضرت امام (ره) و رهبری معظم انقلاب، پایه‌گذار مجموعه‌ای مقاوم شد که در این مجموعه، فرماندهان و جوانان غیوری تربیت شده‌اند و بدون‌تردید راه مقاومت و راه حزب‌الله توسط این جوانان و فرماندهان شجاع و دلیر، با قدرت و استورای طی خواهد شد و پرچم مقاومت هرگز زمین نخواهد ماند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با برشمردن خصایص و ویژگی‌های شهید سید حسن نصرالله، گفت: شهید سید حسن نصرالله همچون شهید حاج قاسم سلیمانی، ملتزم به مبانی دینی بود و هیچ چیز جز پیروزی جبهه حق را آرزو نداشت؛ ولایتمداری و التزام و عشق به ولایت از دیگر ویژگی‌های سید مقاومت بود. شهید سید حسن، امور را مبتنی بر دین و عقلانیت پیش می‌برد و هیچگاه در مسیر مقاومت و جهاد، یأس به خود راه نمی‌داد و از شرایط سخت و صعب، هراسی نداشت.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: امروز میلیون‌ها انسان در ممالک اسلامی تقاضا و درخواست پیوستن به صف رزمندگان مقاومت در لبنان و غزه را دارند تا با صهیونیست‌های جنایتکار به نبرد و جهاد بپردازند؛ امروز جمهوری اسلامی ایران بیش از گذشته از جریان مقاومت و به طور خاص از حزب‌الله لبنان حمایت می‌کند؛ دشمنان بدانند که مکتب مقاومت و جهاد، با ترور‌ها و سنگرشکن‌ها و جنگنده‌های کذایی از بین نمی‌رود و یقیناً انتقام سخت شهدای والامقام محور مقاومت به دست مؤمنین از جنایتکاران صهیونیستی گرفته خواهد شد.

رئیس قوه قضاییه: نامه‌های مردمی را با نگاه ویژه بررسی کنید؛ مردم با امیدی خواسته خود را مطرح کرده‌اند

فرمانده فراجا در این دوره اگر قصور، تقصیر و یا کسری در زیرمجموعه‌شان داشته باشند پیش قدم هستند و برخورد می‌کنند و این موضوع جای تقدیر دارد

رئیس عدلیه در ادامه نشست امروز ضمن گرامیداشت هفته فراجا، اظهار کرد: فراجا در زمره دستگاه‌هایی در کشور است که دارای مأموریت‌های خطیر و متنوع می‌باشد و جغرافیای این مأموریت‌های خطیر در سراسر ایران اسلامی از مرز‌ها تا مرکز کشور امتداد دارد؛ فراجا در راه حفظ و تحکیم امنیت مردم و شهروندان با تروریست‌ها، اشرار، مخلان امنیت، قاچاقچیان و قانون‌شکنان مواجه می‌شود و در این مسیر شهید و جانباز تقدیم کشور می‌کند؛ قطعاً قوه قضاییه در انجام مأموریت‌های خطیر فراجا، به این نهاد خدوم، مساعدت و کمک می‌کند؛ اعضا و نیرو‌های فراجا نیز که در کف خیابان و صحنه‌های دیگر با اشرار و مخلان امنیت و قانون‌شکنان مواجه می‌شوند باید آموزش‌های متنوع و روزآمد را دریافت کنند؛ این امری مهم است که فرماندهی فراجا نیز بدان اهتمام و عنایت دارد؛ امروز شاهدیم که چنانچه قصور یا تقصیری در مجموعه فراجا رخ دهد، فرماندهی فراجا در برخورد با مقصران و قاصران، پیشقدم است و این نکته‌ای بسیار مثبت و ارزنده است. از سویی دیگر ضروری است بخش‌های مربوطه در تأمین تجهیزات به‌روز و کارآمد برای نیرو‌های فراجا، اهتمام کامل داشته باشند.

وعده مهمی که رئیس قوه قضاییه به مردم سمنان داد و زیر ۴۸ ساعت آن را محقق کرد

قاضی القضات در ادامه با اشاره به سفر استانی هیئت عالی قضایی به استان سمنان، اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم که در جریان سفر به استان سمنان از ناحیه مسئولان استانی به ما منتقل شد، مسئله کاروانسرای مستقر در مرکز شهر سمنان بود؛ این کاروانسرا بعد از انقلاب در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفته بود؛ در جریان سفر سال ۹۸ هیئت عالی قضایی به این استان، توافقنامه‌ای منعقد شد تا این کاروانسرا به دستگاه اجرایی واگذار شود؛ قوه قضاییه به مسئولیت‌های خود در قبال انتقال زندان مرکزی سمنان به خارج از شهر و واگذاری مالکیت مکان این زندان به متولی دولتی مربوطه برای تبدیل به کاروانسرا و مرکز فرهنگی عمل کرد، اما به هر دلیلی طرف مقابل، تعهدات خود را انجام نداد و در نتیجه مجدداً مالکیت این مکان به دستگاه قضایی برگشت؛ اما در جریان سفر اخیر ما به سمنان، مسئولان اجرایی وعده دادند که تعهدات مربوطه را عملیاتی کنند، ما نیز اعلام کردیم وعده نمی‌دهیم بلکه عمل می‌کنیم، لذا ظرف کمتر از ۴۸ ساعت و در نخستین ساعات آغاز فعالیت اداری در هفته جاری، سند مالکیت کاروانسرای سمنان (زندان مرکزی سابق) به نام وزارت میراث فرهنگی صادر شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: مجدداً تاکید دارم که ما کارگزاران حکومت در جریان سفر‌های استانی و ملاقات با مردم، به هیچ وجه نباید وعده‌ای به مردم دهیم که امکان تحقق آن وجود نداشته باشد؛ وعده‌ای که تحقق نمی‌یابد، اعتماد مردم را مخدوش می‌کند؛ چنانچه وعده‌ای به مردم دادیم حتماً آن را عملیاتی کنیم و اگر مردم خواسته‌ای دارند که موانعی بر سر راه تحقق آن وجود دارد، به مردم قول دهیم که تمام تلاش خود را برای رفع موانع به کار می‌بندیم، نه اینکه وعده دهیم آن خواسته را قطعاً محقق می‌سازیم! باید بسیار به موضوع اعتماد مردم و سرمایه اجتماعی توجه و اهتمام داشته باشیم.

مشکلاتی که مربوط به دولت می‌شود را به رئیس جمهور منعکس کنیم

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: یکی دیگر از موضوعات ضروری در جریان سفر‌های استانی و ملاقات با مردم آن است که نامه‌های واصله از جانب آنها را با عنایت و توجه ویژه‌ای مورد پیگیری و رسیدگی قرار دهیم و در حد توان و استطاعت در راستای رفع مشکل مردم که در نامه‌ها قید شده کوشا و ساعی باشیم. این مردم که، ولی نعمت کارگزاران نظام هستند با یک امیدی در ملاقات با ما، نامه‌های خود را ارئه می‌دهند و ما نباید تحت هیچ شرایطی به نامه‌های آنها، نگاه سرسری و عادی داشته باشیم.

هنوز هم وسایلی نقلیه توقیفی در استان‌ها داریم که تعیین تکلیف نشده‌اند

رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره به وجود تعدادی وسیله نقلیه توقیفی و تعیین تکلیف نشده در پارکینگ‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر استان سمنان، بیان داشت: مکرراً تاکید کرده‌ایم که باید وسائل نقلیه توقیفیِ مستقر در پارکینگ‌های سراسر کشور، هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند؛ چنانچه این دستگاه‌ها باید به مزایده برسند، سریعاً مقدمات امر صورت گیرد؛ همچنین چنانچه مقرر شده برخی از این دستگاه‌ها تحویل داده شوند، در اینصورت نیز، مراحل مربوطه سریعاً طی شود؛ نباید شاهد باشیم که این وسائل و دستگاه‌ها در پارکینگ‌ها و یا سایر اماکن مستهلک می‌شوند.

رئیس قوه قضاییه دستور بررسی امکان راه اندازی مجدد دادسرای مهدی‌شهر را صادر کرد

رئیس عدلیه در ادامه با اشاره عدم وجود دادسرا در مهدیشهر و ایوانکی استان سمنان، گفت: پیش‌تر در مهدیشهر واحد دادسرا مستقر بود، اما ظاهراً از آن جهت که نصاب پرونده‌ها اندک بود، دادسرای آن منطقه برچیده و در حوزه قضایی تلفیق شد؛ ایوانکی نیز از جمله مناطق استان سمنان است که فاقد دادسرا است؛ در این بخش سه شهرک ساخته شده و در حال توسعه است؛ از سویی دیگر این بخش در مسیر زوار مشهد مقدس است؛ در همین راستا خطاب به معاون راهبردی تاکید می‌کنم تا در اسرع وقت ارزیابی‌های جامعی را انجام دهد که آیا امکان استقرار واحد‌های دادسرا در دو منطقه مهدیشهر و ایوانکی استان سمنان وجود دارد یا خیر؟ و درصورت مثبت بودن ارزیابی‌ها، مقدمات کار هر چه سریع‌تر انجام گیرد تا پیشبرد امور قضایی مردم این مناطق تسهیل و تسریع شود.

در بخش دوم جلسه شورای عالی قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه، با اشاره به انتشار ویدیویی در فضای مجازی طی هفته‌های گذشته تحتِ عنوان تخریب خانه یک کَپَر نشین در مناطق عشایری اظهار کرد: همانگونه که از سوی فراجا اعلام شد، سه فردی که در این ویدیو اقدام به تخریب خانه یک کَپرنشین می‌کنند، مأمورنما بودند و با پوشیدن لباس مأموران انتظامی، عامدانه اقدام به تخریب چهره پلیس کرده‌اند؛ علاوه بر این، مشخص شد که این سه مأمورنما، از اعضای برخی خانواده‌های کَپرنشین بودند و قصد داشتند که از طریق بازنشر این ویدیو، از مردم اخاذی کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
مشاور رسانه‌ای حماس: در حال بررسی پیشنهاد‌ها برای دستیابی به توافق در غزه هستیم
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)